Зареждане

ВанЗант: За 24 часа в OnlyFans изкарах повече, отколкото в ММА кариерата си

ВанЗант: За 24 часа в OnlyFans изкарах повече, отколкото в ММА кариерата си
Публикувано на: Ноември 12, 2023 в 16:00 ч
Бившата звезда на UFC Пейдж ВанЗант наскоро разкри, че е спечелила повече пари за един ден, като е показвала тялото си в OnlyFans, отколкото през цялата си кариера в бойните спортове.

След шестгодишен престой в света на ММА, ВанЗант премина към споделяне на еротично съдържание. Сега тя таксува на феновете с месечна такса от $9,99 за ексклузивен поглед върху живота й. Приключението на Пейдж в света на OnlyFans беше не само финансово възнаграждаващо, но и я утвърди като видна фигура в индустрията.

Тя гордо се обявява за „кралицата на OnlyFans“ и казва, че не си представя да напусне уебсайта, тъй като прави значителна сума пари. В откровен разговор с Глени Болс в подкаста „Only Stans“ от Barstool Sports, Пейдж разкри, че нейното начинание в OnlyFans е довело до „променящ живота“ приток на приходи.

Въпреки че първоначално се колебаеше поради свързаната стигма, значителните финансови печалби бързо изтриха всички резерви.

„Определено OnlyFans беше най-големият ми източник на доходи. Бих казала комбинирано, в цялата ми бойна кариера. Мисля, че направих повече пари за 24 часа в OnlyFans, отколкото през цялата си бойна кариера. Справих се изключително добре. Това бяха пари, променящи живота.", сподели Пейдж.

Въпреки че в миналото Пейдж беше продала картичка с целувка за 13 000 долара, тя каза, че не се вижда да продава какъвто и да е вид стоки в бъдеще. Пейдж призна непоколебимата подкрепа на семейството си за това, че парадира с тялото си в интернет.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес