Зареждане

Teres Gym and Fight Club станаха представители на Checkmat Jiu-Jitsu

Teres Gym and Fight Club станаха представители на Checkmat Jiu-Jitsu
Публикувано на: Май 9, 2024 в 14:35 ч
Teres Gym & Fight Club е официален представител за България на престижния международен отбор по бразилско жиу-жицу – CHECKMAT Jiu-Jitsu.

Checkmat Jiu-Jitsu е един от най-успешните отбори в състезателното BJJ с афилейшъни в повече от 20 страни по цял свят. Отборът е основан през 2008 г. от братята Vieira (Леонардо Виейра и Рикардо „Рико“ Виейра), които принадлежат към елитно поколение състезатели по граплинг, израснали в лагера на отбора на Alliance Jiu Jitsu в края на 90-те години.

На 13.04.2024 представителя на Checkmat BJJ Валмир Нето проведе семинар в Teres Gym & Fight Club, Пловдив. Валмир Нето eto е един от най-добрите черни колани по бразилско жиу-жицу, който се състезава и тренира в Обединеното кралство. Нето е от Белем до Пара (родното място на жиу-жицу в Бразилия), след като заминава за Англия, става част от отбора на CHECKMAT LONDON и главен треньор в VN TEAM – Лондон.


Освен семинара Валмир Нето инспектира няколко от тренировките на треньора на клуба Панайот Вучков, като до толкова харесва начина на водене на тренировките по бразилско джиу джицу в клуба и скед тридневния си предстой в България е отправил предложение клубът да се приседини към голямото семейство на CHECKMAT Jiu-Jitsu.

Първото участие на отбора като част от Checkmat ще бъде в Лондон.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес