Зареждане

Скалата работи здраво, за да изиграе Марк Кер

Скалата работи здраво, за да изиграе Марк Кер
Публикувано на: Май 9, 2024 в 02:00 ч
Бойните спортове са били негово хоби през целия живот и сега той получава шанса да изиграе един от пионерите на смесените бойни изкуства. Дуейн „Скалата“ Джонсън се завърна към снимките след участието си в WrestleMania 40.

Филмът "The Smashing Machine" ще ни покаже съдбата на Марк Кер, който на два пъти доминира в турнира на UFC в тежка категория. Джонсън е човек с много таланти, който превръща в злато всичко, до което се докосне. Лицето 'Скалата' е гаранция за разпродадени киносалони и зали на WWE събития.

Сега "Скалата" се е вживял в новата си работа за Холивуд, в която ще влезе в ролята на Марк Кер. Биографичният филм има за цел да документира както спортни постижения, така и драматични моменти от цивилния му живот.

"The Smashing Machine" е прякорът на Кер, който сценаристите използват, за да вдъхновят заглавието на филма. Марк се занимава активно с ММА от 1997 до 2009 година. През това време той натрупа баланс от петнадесет победи и единадесет поражения.

Повечето от неуспехите дойдоха във финалната фаза на кариерата му. Освен в UFC, Кер се изявяваше и в японската организация Pride FC, както и в много популярните по това време Cage Warriors. Сега Джонсън не спира да тренира и показа видео и снимки в социалните мрежи.

'Скалата' споделя, че работи неуморно и за него е чест да участва в тази роля. Филмът трябва да тръгне по кината през следващата година и ако всичко върви според първоначалните планове, можем да очакваме напрегнати екшън сцени и много драматични ситуации от личния живот.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес