Зареждане

Джейк Пол тежи колкото Антъни Джошуа в лагера си за Майк Тайсън

Джейк Пол тежи колкото Антъни Джошуа в лагера си за Майк Тайсън
Публикувано на: Май 9, 2024 в 10:00 ч
Джейк Пол разкрива забележителен план за предстоящата си битка срещу Майк Тайсън.

Пол иска да качи не по-малко от 45 килограма мускулна маса и след това отново да отслабне за историческия сблъсък на 20 юли в Тексас. Битката между Пол и Тайсън е спорна не само заради разликата във възрастта, но и защото това ще бъде дебютът на Пол в тежка категория.

Сблъсъкът също така бележи първия път, когато стрийминг гигантът Netflix излъчва на живо боксови събития. Според Шейн Мозли, един от бившите треньори на Пол, наскоро американският боец е тежал 104 килограма.

Самият Пол сега разкрива, че дори планира да напълнее още повече, до 110 килограма, а след това да падне обратно до 99 килограма, за да поддържа скоростта си. За сравнение, Антъни Джошуа тежеше същите килограми (109 кг.), когато загуби от Александър Усик.

В своя подкаст Пол каза:

„Хората са шокирани от теглото ми. Извън тренировките качвам около 95 килограма. Лудост е, че сега тежа 104 кг. Но след последната ми битка просто започнах да ям толкова, колкото е възможно и тялото ми изглежда може да се справи с това тегло. Все още раста. Мисля, че мога да стигна до 109 килограма и след това да отслабна, за да бъда по-бърз. 

По същество си остава същия тренировъчен лагер, но има няколко дребни разлики, които ще разгледам по-късно. Размерът на упорит труд и отдаденост остава същият. Разликата е, че вече мога да ям много, което, както забелязах, помага изключително много за възстановяването. 

Също така ще правя спаринги срещу боксьори в тежка категория. Вероятно ще го правя по-рядко, защото в тежката категория удрят по-силно и е по-лошо да получаваш удари от тежка категория, което, разбира се, ще правя по време на този тренировъчен лагер.“, сподели Пол.

Каква е прогнозата Ви за Пол - Майк Тайсън ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес