Зареждане

Пейдж ВанЗант прави дебют в бокса

Пейдж ВанЗант прави дебют в бокса
Публикувано на: Февруари 16, 2024 в 02:00 ч
Пейдж ВанЗант, известна от UFC и BKFC, обяви, че е приела боксов мач.

Тя сподели тази новина в своя подкаст, като посочи, че след предложение от нейния мениджър е решила да се премести в бокса.

„Получих обаждане от моя мениджър предишния ден и ми предложиха битка. Боксов мач и аз го приех. Не знам дали мога да дам всички подробности, все още не съм подписалa договор. Приех битката.“, каза ВанЗант.

Въпреки че ВанЗант все още не е разкрила името на опонента си или промоцията, с която работи, тя разкри, че мачът се очаква да се състои през май или юни. Първоначално й беше предложена среща през март, което би било идеално точно преди 30-ия й рожден ден.

 „Първоначално ми предложиха датата 23 март, което беше идеално. По дяволите, да, може да направя още една битка, преди да навърша 30, защото навършвам 30 на 26 март. Така че казах на моя мениджър, по дяволите, да, ще го приема. Връщам се към бокса. 

Просто бях много развълнуванa. Възможността беше наистина страхотна. Така че беше перфектно, осемседмичен тренировъчен лагер. Оказва се, че няма да бъде на 23 март.“, обясни ВанЗант.

ВанЗант признава, че е очаквала да се върне в BKFC, където подписа изгоден договор след напускането си от UFC. Но възможността да се състезава в бокса беше твърде добра, за да я пропуснe.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес