Зареждане

Предложили $50 000 на Пейдж ВанЗант за част от косата й

Предложили $50 000 на Пейдж ВанЗант за част от косата й
Публикувано на: Февруари 6, 2024 в 02:00 ч
Бившата звезда на UFC Пейдж ВанЗант разкрива, че са й били предложени $50 000 долара за персонализирана заявка и не е това, което си мислите

Нейн страстен фен й предложил щедра оферта от $50 000 да подстриже косата си и да му я изпрати по пощата. Американката обаче предпочете да откаже тази примамлива оферта. Основно този отказ се дължеше на натрапчив страх, че раздялата с косата й може да донесе непредвидено „проклятие“.

Това решение не се корени само в суеверие. То също така отразява емоционалната привързаност, която ВанЗант е развила към нейната коса. Пейдж гледала документален филм за американка, която убила майка си, защото вярвала, че тя й направила магия, след като използвала менструалната й кръв, която заровила в задния двор

Подкрепата за решението на ВанЗант отекна в нейния личен кръг, особено от нейния съпруг Остин Вандерфорд. ММА боецът на Bellator подкрепи нейния избор. Тази ситуация показва важността на личните граници дори в лицето на изгодни предложения.

В момента Пейдж изкарва много повече пари от разголеното си тяло в OnlyFans, отколкото в битките. Самата тя признава този факт. Към днешна дата тя има договор с BKFC, но скоро не се е качвала на ринга. 





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес