Зареждане

Илия Топурия: Не виждам заплахи в лека категория

Илия Топурия: Не виждам заплахи в лека категория
Публикувано на: Май 7, 2024 в 10:00 ч
Илия Топурия планира да уреди сметките си с Макс Холоуей, а след това се насочва към титлата в лека категория. Дори и сега Топурия потрива ръце в очакване на лесната мисия.

"El Matador" твърди, че превъзхожда всичките си конкуренти не само в категория перо, а и в лека категория. Топурия твърди, че Ислам Махачев е отказал да се бие с него, като така Илия е принуден да остане в категорията си. Почти сигурно го очаква битка с Холоуей, в която Илия иска Макс да заложи BMF титлата.

През април тази година Макс нокаутира Джъстин Гейджи и стана най-лошото копеле в UFC. Сега Илия се цели в Макс и BMF пояса, а след това в лека категория:

„Целта ми е да стана двоен шампион възможно най-бързо. UFC вече се обърна към Ислам Махачев, но той ми отказа, поради което в крайна сметка останах в моята дивизия. Въпреки това, щом се справя с Макс Холоуей, тогава отново ще се стремя към титлата в лека категория. Махачев така или иначе няма да избегне сблъсък с мен. Като гледам в леката категория, мисля, че всъщност не трябва да се тревожа за нищо там. 

Няма боец, за когото да си кажа: „Няма начин, няма да бия този“. Всички те са победими и аз съм голяма заплаха за всички тях. И фактът, че Махачев ми отказа, е доказателство, че той напълно осъзнава това. Много хора ми говорят за Макс, а той самият иска мача с мен. 

Настоявам той да заложи BMF пояса, за да се бие с мен. Ако той е истинският BMF и знае стойността на този пояс, тогава няма да възрази. Приспивам го, взимам колана и сме готови. Ако той откаже, тогава и аз ще помисля дали искам да се бия с него.“, сподели Топурия.

Ще успее ли Топурия да защити титлата си ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес