Зареждане

Дъстин Порие: Хабиб и Махачев не са по-добри от мен

Дъстин Порие: Хабиб и Махачев не са по-добри от мен
Публикувано на: Май 9, 2024 в 08:00 ч
Дори днес Дъстин Порие да прекрати кариерата си, ще е доволен, защото е постигнал всичко, което е искал.

Дъстин може никога да не е бил безспорен шампион, но сега има 3-ти и последен шанс, за да успее. "The Diamond" признава, че в двете битки с Конър Макгрегър са го осигурили финансово за цял живот. В крайна сметка парите са най-важното нещо в ММА.

Сега Дъстин се готви за битка с Ислам Махачев, която ще се проведе през юни в Ню Джърси. Порие вярва, че дагестанците не са по-добри от него и вече има план за Махачев. Дъстин загуби от Хабиб Нурмагомедов преди години, но загубата му даде опит.

Порие ще използа този опит срещу Махачев и вярва, че ще успее:

„Не спечелих шампионския пояс, но спечелих нещо по-ценно. Благодарение на два дуела с Конър Макгрегър успях да осигуря финансово семейството си. Нямам нужда да се придържам към UFC, нито да се бия повече. Всичко, което правя сега, е от чиста любов към нашия спорт, защото не е нужно да доказвам нищо. 

Каквото и да постигна сега, е само надстройка. Това, че успях да осигуря семейството си, е най-голямата ми победа, която можех да постигна. Както казах, доволен съм от кариерата си, но това със сигурност не означава, че няма да дам всичко от себе си в следващата си битка. Напротив, имаме готов план за Махачев, който може да проработи. 

Казвам, че може да стане, защото видях от първа ръка на какво са способни тези дагестанци. Видях го в битката с Хабиб Нурмагомедов, но това със сигурност не означава, че са по-добри във всеки аспект на битката от мен. Това е ММА и всички ние се опитваме да наложим стила си.", сподели Порие.

Ще успее ли Порие да бие Махачев ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес