Зареждане

Том Аспинал: Джон Джоунс няма топки за битка с мен

Том Аспинал: Джон Джоунс няма топки за битка с мен
Публикувано на: Май 9, 2024 в 02:00 ч
Бързо наближава времето, когато Джон Джоунс ще трябва да се впусне в първата си защита на титлата. Той обаче отхвърля временния шампион.

Том Аспинал спечели временния си шампионски пояс миналия ноември, когато нокаутира Сергей Павлович в първия рунд. Оттогава обаче напразно чака поредното си изпитание в клетката. Наскоро Джоунс сподели, че вижда в Алекс Перейра най-голямата битка в UFC.

"Bones" предлага да се бие с Перейра, след като се бие със Стипе Миочич. Това не се харесва на Аспинал, който вярва, че Джоунс няма топки, за да се бие с него. Аспинал вероятно ще защитава своя временен пояс срещу един от претендентите и ще трябва да изчака битката за безспорния колан.

„Джоунс казва, че той е най-добрият боец от всички ? За пореден път избира опонентите си според това, което му харесва! Винаги е обичайно шампион да си защитава титлата срещу временен шампион. Джоунс обаче е различен случай. Той отново се опитва да убеди обществеността, че Алекс Перейра ще бъде по-интересен и опасен противник за него от мен. Той е правил нещо подобно в миналото и го прави много добре. 

Редовно му се получава. Засега съм без съперник и не знам дали нещо ще се промени в обозримо бъдеще. Бих искал да се бия в Манчестър през лятото, очевидно в битка за обединение на титлите, но някак си основният ми опонент няма топките да го направим. Ще видим дали можем да се споразумеем за нещо.“, сподели Аспинал.

Страхува ли се Джоунс от Аспинал ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес