Зареждане

Съсредоточеният Фюри може да бъде нещо невиждано за Усик

Съсредоточеният Фюри може да бъде нещо невиждано за Усик
Публикувано на: Май 10, 2024 в 07:04 ч
Великият Ленокс Люис предупреди обединения шампион в тежка категория Олександър Усик (21-0, 14 нокаута) да очаква най-добрата версия на Тайсън Фюри (34-0-1, 24 нокаута), когато двамата се срещнат в Рияд, Саудитска Арабия. 

На 18 май дългоочакваната среща за безспорната титла в тежка категория най-накрая ще се състои след няколко отлагания. 

Усик и неговият промоутър Александър Красюк критикуваха Фюри за забавянето на очаквания двубой между Фюри и Усик. Красюк беше гласовита фигура в медиите, като предупреди Фюри да не допуска по-нататъшни отлагания и призова носителят на титлата на WBC да бъде лишен от световната си титла, ако Фюри отново се оттегли от процедурата. 

Фюри срещу Усик ще се бори за безспорната титла за първи път, откакто Люис победи Евандър Холифийлд през ноември 1999 г.

Люис заяви:

"Тайсън Фюри не е лесен двубой за никого. Той е неуловим, движи се добре и се боксира и от двата гарда. За всеки боксьор ще е необходимо известно време, за да го разбере.

"Също така разликата във височината е проблем. При неговите габарити той не е лесен двубой за никого. Усик няма да получи дебелия Тайсън Фюри; ще получи съсредоточен и фокусиран човек ."

Люис заяви, че това е най-големият бой в кариерата и на двамата.

"Фюри, който няма корем, който няма любовни дръжки, е готов, съсредоточен и желаещ."

Люис вярва, че слабата вечер на Фюри срещу Нгану през октомври миналата година е била лоша вечер за Фюри, която е послужила като сигнал за събуждане за носителя на титлата на WBC, след като бе тежко повален в третия рунд от дебютанта в бокса Нгану. 

"Това беше просто като сигнал за събуждане за Фюри - каза Люис." Това беше сигнал за събуждане, за да каже: "Хей, влез във форма. Този човек не е имал никакви битки, а ти го допусна наистина близо до себе си."

Така че мисля, че психически това го притесни за малко, защото ако го погледнете сега, той е в страхотна форма.

Седмици преди битката той е в страхотна форма.

Аз му дадох акъл, много хора му дадоха акъл, а сега той е съсредоточен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес