Зареждане

Еди Хърн: Усик ще бие Фюри! Тайсън не е готов за война

Еди Хърн: Усик ще бие Фюри! Тайсън не е готов за война
Публикувано на: Май 9, 2024 в 02:00 ч
Докато Александър Усик и неговият екип излъчват положителни новини, има съмнения относно формата на Тайсън Фюри. Повечето от тези съмнения възникнаха миналия октомври, когато Фюри влезе в битка с Франсис Нгану.

Тогава Тайсън изглеждаше зле и падна в нокдаун, след което спечели с разделно решение, но не впечатли с нищо. Тайсън влезе в мача с наднормено тегло, което показа, че не е сериозен. Въпросителните, донесени от слабото му представяне, го съпътстват дори в сблъсъка с Александър Усик.

И четирите пояса в тежка категория ще бъдат в играта и никой не знае със сигурност дали Фюри ще дойде на себе си или като много бойци е станал поредната жертва на времето, с което силата си отива, скоростта намалява и рефлексите се забавят.
 
Мениджърът Еди Хърн, който представлява конкурентни звезди като Антъни Джошуа и Дилиан Уайт, даде прогноза за битката. Ето каква е тя:

„Честно казано, подкрепям Тайсън в тази битка, защото искам той най-накрая да се изправи срещу Антъни Джошуа. Но истината е, че изобщо не бих заложил на неговата победа, защото от информацията, която достига до мен, следва, че той все още е далеч от оптималната си форма. 

Като мениджър имам някои материали и известна информация на мое разположение и мога да кажа, че Тайсън не е готов за война с Усик. Честно казано, изобщо не бих се изненадал, ако той пак се оттегли през последните няколко дни и след това просто плати глобата за отменения дуел. 

Ако ме попитате за съвет за резултата, тогава бих казал, че Усик ще спечели по точки. Тайсън може да се адаптира, но често му отнема известно време. Така че моята прогноза е победа за Усик.“, сподели Хърн.

Вие каква прогноза ще дадете ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес