Зареждане

Алекс Перейра: Очаквам нова победа срещу Иржи Прохазка

Алекс Перейра: Очаквам нова победа срещу Иржи Прохазка
Публикувано на: Май 9, 2024 в 02:00 ч
Алекс Перейра вече се подготвя за реванш с Иржи Прохазка, но не разчита на резултат, който да е различен от първия им мач.

За много кратко време бразилският "Poatan" се разви от сравнително неизвестен боец до една от най-големите звезди в световния ММА, към която всички противници сега изглеждат много заинтересовани. И дори включително легендарния Джон Джоунс.

Въпреки това, преди Перейра да премине в тежка категория, където може да се бие за трети шампионски пояс, той планира защити пояса в полутежка категория. По всичко изглежда, че Прохазка е изпреварил Магомед Анкалаев в списъка с чакащи за титлата.

Алекс очаква нова победа и не вижда какво ново ще му предложи Прохазка:

„Ако сравним моето развитие и това на Прохазка в UFC, то тогава откриваме големи разлики. Той има над 30 битки зад гърба си и наистина се бие от дълго време. Но определено не мисля, че ще стане различен боец. Вярвам, че в един момент всеки от нас ще стигне до момент, в който ще забави развитието си. 

Ето защо не очаквам нашият реванш да има различен курс. На първо място, искам да съм активен, което е причината да не харесвам поведението на Магомед Анкалаев. Той не се бие, но поставя свои условия. Второ, искам да пренапиша историята и ако мога, ще премина в тежка категория. Ще видим кога ще стане.“, каза Перейра пред AG Fight.

Каква е вашата прогноза за втората битка, която явно ще стане реалност ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес