Зареждане

О'Мали: Всички мои познати гледат UFC от нелегални стриймове

О'Мали: Всички мои познати гледат UFC от нелегални стриймове
Публикувано на: Март 28, 2024 в 02:00 ч
На въпрос за продажбите на платени гледания за UFC 299, Шон О'Мали честно отговори, че не знае крайния брой и каза, че много от феновете му със сигурност са гледали събитието незаконно.

О'Мали спечели срещу Марлон Вера в главната битка на събитието. Сега той ще получи % от продадените платени гледания, но все още не знае колко е успял да продаде. О'Мали коментира PPV продажбите на това събитие в своя подкаст. "Sugar" признава, че всички негови познати гледат събитията на UFC чрез нелегалните стриймове.

Ето какво още каза шампиона:

"Все още не съм чул нищо официално относно PPV продажбите, но веднага щом чуя нещо, ще ви уведомя. Не знам дали мога да направя това, трябва да проверя. Всички, които познавам, гледат нелегално събитията от стриймове. 

Всъщност не познавам никой друг освен моят треньор, който да си плаща, за да гледа събитията на UFC. Всички стриймват нелегално, твърде лесно е. Не е като да знам как става, но предполагам, че е много лесно. 

Купувам ги, защото ще се почувствам виновен, ако не го направя, разбирате ли ? Особено в моята ситуация.", каза О'Мали.

Победата над Вера беше 6-та поредна за О'Мали. Сега той си почива, но скоро ще започне лагер, за да се готви за Мераб Двалишвили. Вие купувате ли събитията на UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес