Зареждане

Арман Царукян и Беноа Сен Дени ще премерят сили в граплинг мач

Арман Царукян и Беноа Сен Дени ще премерят сили в граплинг мач
Публикувано на: Април 27, 2024 в 02:00 ч
Арман Царукян обяви, че ще направи граплинг мач с Беноа Сен Дени.

Двамата ще се срещнат на 18-ти май в Париж. Новината дойде от Царукян, който я обяви в YouTube канала на Майкъл Биспинг. Сен Дени и Царукян са двама от най-добрите бойци в леката категория на UFC. Aрман е на 27 години, а Сен Дени на 28 години. Феновете виждат в тях бъдещето на дивизията.

Царукян е с рекорд 22-3 в ММА и е в серия от 4 поредни победи. В своята последна битка той победи Чарлз Оливейра на UFC 300 по-рано този месец. Тази победа го превърна в претендент за титлата в лека категория. Арман печели 9 от 11-те с битки зa UFC. Сега той ще премери сили с Беноа, а след това ще се готви за шампионска битка.

Сен Дени е с рекорд 13-2-1 в ММА. В своята последна битка той загуби от Дъстин Порие през март тази година. Беноа приключва всяка една от 13-те си победи. Загубата от Порие беше първа за него с приключване и му спря серия от 5 поредни победи. Той успя да спечели 5 победи от 7-те си битки за UFC.

Няколко часа след обявяването на новината Сен Ден разкри, че Царукян се е отказал. Беноа остава на събитието, но ще си търси нов опонент.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес