Зареждане

Шон О'Мали подари Ролекс на своя треньор

Шон О'Мали подари Ролекс на своя треньор
Публикувано на: Април 25, 2024 в 18:00 ч
Шон О’Мали надмина собствените си очаквания по отношение на финансови постижения. Това му даде възможност да се отблагодари на другите около него, които са допринесли за неговото постижение. Неговият дългогодишен приятел и треньор Тим Уелч е на първо място сред тях. През последните седмици О’Мали беше засипан с екстравагантни подаръци.

Това го подтикна да предаде нататък. По време на запис на подкаст той извади бяла кутия и я подари на Уелч. Тим отвори кутията и остана смаян, след като разбра, че вътре има Ролекс. Цената на този часовник е около 18 000 долара. Уелч каза във видеото, че отдавна е желал такъв часовник, но явно не е могъл да си го позволи.

След защитата на титлата си срещу Марлон Вера, Шон О’Мали получи розов лоурайдър на стойност $100 000 от стриймъра Адин Рос. Няколко дни по-късно Рос отново даде подарък на О'Мали, като този път беше часовник Ричард Мил. Точната цена и модела на часовника не са известни.

Ричард Мил обаче произвежда някои от най-скъпите налични часовници, като дори техните базови модели често достигат шестцифрени суми. В момента Шон си почива, но скоро ще започне да се готви за защита на златото си. Той ще трябва да се бие с Мераб Двалишвили, който е сериозна заплаха.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес