Зареждане

Шон О'Мали: Майната му на Конър! Искам Чандлър да го приспи

Шон О'Мали: Майната му на Конър! Искам Чандлър да го приспи
Публикувано на: Май 9, 2024 в 02:00 ч
Шон О'Мали беше дългогодишен фен на Конър Макгрегър. Той обаче скъса окончателно връзките си с него и ги превърна в чиста омраза.

"Шугър" е модерен тип боец, който блести в клетката и в социалните мрежи. Води собствен подкаст, разговаря с фенове, ухажва спонсори и понякога предпочита да играе видеоигри, вместо да тренира. Все пак той успя да намери своя път до шампионския пояс на UFC в категория петел.

Всеки път, когато О'Мали трябваше да говори за това как изобщо се е запалил по бойните спортове и кой го е вдъхновил най-много по време на пътуването му, той спомена Конър Макгрегър. Дълги години "The Notorious" беше негов идол, но изведнъж той заби нож в гърба му.

Конър критикува О'Мали, защото в миналото даде положителна проба за остарин. Макгрегър се закани, че ще язди О'Мали като щраус, а това не се хареса на американеца. Сега Шон ще подкрепя Майкъл Чандлър, който ще се бие с ирландеца през юни в Лас Вегас:

"Майната му на Конър. Бях повече тъжен, отколкото ядосан заради това, което каза. Поплаках за малко, преодолях го. Конър явно беше на някакви забавни неща, когато писа поста в социалните мрежи. Бързо го изтри. Сега нямам търпение да видя Майкъл Чандлър просто да го приспи. 

Сменям лагера, след като моите идоли стават мои врагове. Майната му на Конър. Три години бягаше от антидопинговата агенция, защото не искаше да се разбере какво прави. Три години е мърляв и сега трябва да морализира някого ? Той има най-малко право да говори така.", сподели О'Мали.

Ще успее ли Чандлър да бие Макгрегър ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес