Зареждане

Жозе Алдо иска да се боксира в картата на Пол-Тайсън

Жозе Алдо иска да се боксира в картата на Пол-Тайсън
Публикувано на: Април 27, 2024 в 02:00 ч
Жозе Алдо ще се завърне в октагона на 4 май 2024 г. за последната си битка по настоящия му договор с UFC. Алдо ще се изпрваи срещу Джонатaн Мартинeс  на UFC 301 в Рио де Жанейро, Бразилия. Тази битка потенциално може да означава края на кариерата на Алдо в UFC, но има и други опции.

Жозе казва, че ще вземе решение за бъдещето си в UFC след битката си с Мартинес. Той също е готов да се занимава с бокс по-късно тази година и би искал да се бие в картата на Джейк Пол и Майк Тайсън. Двамата ще се боксират през юли в Тексас.

По време на почивката си от UFC, Алдо имаше три боксови мача с две победи и едно равенство. Той почти се би с Флойд Мейуедър в Рияд, но за съжаление тази битка не се случи. Сега той насочва погледа си към други възможности, но първо ще се бие в Рио.

„Казах на UFC преди няколко месеца, че искам да направя тази битка и да видя как ще се представя. Ще взема решение на базата на това. Очаквам голяма боксова битка по някое време тази година, но ще се върнем към това по-късно с UFC след битката ми с Джонатан Мартинез.

Битката с Флойд Мейуедър беше почти завършена. Али Абделазиз преговаряше, но не знам какво се случи. Не можахме да се бием в Саудитска Арабия. Но тази година има голямо събитие в Netflix с Джейк Пол и Майк Тайсън. И кой знае, може би ще се бия там. Ще видим какво ще стане. Има много варианти.", сподели Алдо.

Ще успее ли Алдо да победи пред родните си фенове в Рио ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес