Зареждане

Шампионът О'Мали отговаря защо се бави битката с Двалишвили: Не се бия извън САЩ

Шампионът О'Мали отговаря защо се бави битката с Двалишвили: Не се бия извън САЩ
Публикувано на: Април 25, 2024 в 19:00 ч
Шампионът на UFC в категория петел Шон О'Мали обясни защо е имало забавяне на двубоя му за титлата срещу Мераб Двалишвили.

От известно време феновете очакват следващия двубой на Шон О'Мали да бъде срещу Мераб Двалишвили. И двамата мъже имаха големи изяви през последните години и сякаш в момента са двамата най-добри бойци в категория петел на планетата.

Разбира се, има много неща, които се случват, за да се превърне една битка в реалност. До този момент нямахме много яснота относно това какво се случва и защо двубоят не се е осъществил.

За щастие, О'Мали изясни няколко неща в последния си подкаст.

"Опитвам се да го уредя, опитвам се да го уредя възможно най-скоро", каза О'Мали. "Единственият проблем е, че някои от следващите pay-per-view-та не са в страната, а аз не се бия извън страната. Не непременно защото не искам. Но аз съм готов да се прежаля, искам да си запиша битка колкото се може по-скоро."

След това О'Мали говори за това как иска да се развие битката.

"Боже, просто искам да го ударя с това коляно. Бум, да го просна в безсъзнание на пода."

"Suga" очевидно се чувства уверен и това е логично, като се има предвид статутът му на крал на дивизията в категория петл. В същото време Двалишвили е в невероятна серия, за да стигне дотук. Ще бъде интересно да видим какво ще се случи, защото битката им изглежда че скоро трябва да се случи.

Очаквате ли с нетърпение Шон О'Мали да защити короната си в срещу Мераб Двалишвили? Кой е вашият фаворит за победа в този двубой?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес