Зареждане

Дмитрий Бивол срещу Малик Зинад на 1-ви юни в Рияд

Дмитрий Бивол срещу Малик Зинад на 1-ви юни в Рияд
Публикувано на: Май 6, 2024 в 02:00 ч
Шампионът на Световната боксова асоциация (WBA Super) и Международната боксова организация (IBO) в полутежка категория руснакът Дмитрий Бивол ще защитава титлите си в двубой с представителя на Либия Малик Зинад. Новината идва от ESPN, които се позовават на Турки Алалших, министър и председател на Генералната дирекция за развлечения в Саудитска Арабия.

Двубоят ще се проведе на 1 юни в Рияд, Саудитска Арабия. Миналия уикенд стана известно, че двубоят между Бивол и световния шампион според версиите на Световния боксов съвет (WBC), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова федерация (IBF) в полутежка категория Артур Бетербиев, беше отложен за края на годината.

По-късно медиите съобщиха, че Бетербиев е със скъсан менискус и ще претърпи операция на коляното, а Бивол търси нов съперник. Сега този съперник е факт и името му е Малик Зинад. 33-годишният Бивол има 22 победи (11 с нокаут) и нито едно поражение. Зинад е на 30 години, има 22 победи на професионалния ринг (16 с нокаут) и също е непобеден.

Последната битка на Бивол беше през декември в Рияд, където той победи Линдън Артър със съдийско решение.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес