Зареждане

Доналд Серони: Стероидите те карат да се чувстваш готин! Дават енергия в леглото

Доналд Серони: Стероидите те карат да се чувстваш готин! Дават енергия в леглото
Публикувано на: Май 6, 2024 в 16:00 ч
Легендата на UFC Доналд Серони (36-17-2) е пенсиониран от две години и е запален по заместителната терапия с тестостерон.

Серони се напомпа сериозно и стана неузнаваем от дните, в които се състезаваше в UFC. "Каубоя" не крие, че неговата физическа форма се дължеше на стероидите. Доналд твърди, че стероидите те карат да се чувстваш готин и ти дават енергия в леглото. В активната си кариера Серони тежеше 77 килограма, но благодарение на стероидите качи до 100 килограма.

41-годишната легенда на UFC се оттегли от ММА през лятото на 2022 година. Тогава той загуби от Джим Милър и навлезе в серия от 6 поредни загуби. Сега Серони се е отдал на други занимания и наскоро реши да поговори за стероидите. Ето какво е мнението му:

„Сега тежа 94 килограма. Аз съм слаб и стегнат, въпреки че не правя никакви упражнения. Ако тренирах и помпах, щях да съм като културист. Красотата на стероидите е, че се чувствате наистина готини. Сега разбирам защо са забранени. Веднъж мислех да се върна към битките и казах на Дейна за това. Той отговори: „Каубой, в момента се забавляваш, защото си почиваш. Започни да тренираш 6 месеца, а след това ми кажи как се чувстваш."

Казах си, че не трябва да се завръщам, защото се чувствам готин и не искам да си връщам старата форма. Инжектирам се в дупето два пъти седмично. Чувствам се така, сякаш съм на 18 години. Отнема около 2,5 седмици, за да се събудите сутрин и да си кажете: „Уау, чувствам се толкова готино“. Когато си на стероиди, трябва да предупредиш приятелката си, за да е готова. 

Но проблемът е, че моята съпруга остарява, а жените губят желанието си за секс с напредване на възрастта. Сега трябва да планирам предварително кога жена ми ще има време и енергия за секс. Честно казано, ако не бях женен, всички млади момичета в района щяха да бъдат в голяма опасност.", сподели Серони.

Вие какво мислите за стероидите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес