Зареждане

Доналд Серони скъса бицепс, докато се готвеше за езда на бик

Доналд Серони скъса бицепс, докато се готвеше за езда на бик
Публикувано на: Април 26, 2024 в 02:00 ч
Бившият боец в полусредна категория на UFC Доналд Серони трябваше да язди бика на шефа на UFC Дейна Уайт "Twisted Steel" в събота, 18 май по време на събитието "Unleash The Beast" на професионалните ездачи на бикове (PBR) . За съжаление, 41-годишният Серони беше сериозно ранен по-рано тази седмица, докато тренираше върху механичен бик. 

Бившата звезда на UFC скъса напълно бицепса си. В резултат на това "Cowboy" не може да се състезава в събитието в Тексас.

"Както всички знаете, трябваше да яздя „Twisted Steel“ на Дейна Уайт на световните финали на PBR на 18 май. Току-що ми направиха спешна операция за пълно разкъсване на бицепса! Както се казва: "Играеш ли с огъня, ще се опариш." Това не е краят. Ще се възстановя и ще се върна по-силен!", сподели Серони.

По-рано тази година Дейна Уайт каза, че ще дари 50 000 долара за благотворителност по избор на Серони, ако може да остане няколко секунди върху гърба на "Twisted Steel". А ако Серони издържи 8 секунди, то Уайт ще му даде 100 000 долара. За съжаление ще трябва да чакаме 2-3 месеца, за да видим опита на Серони.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес