Зареждане

Шеф на GLORY: Рико Верхувен е като Мохамед Али

Шеф на GLORY: Рико Верхувен е като Мохамед Али
Публикувано на: Април 27, 2024 в 18:00 ч
Новият главен изпълнителен директор на GLORY, Маршал Зелазник, разкри в интервю за De Telegraaf, че предстоят вълнуващи развития, включително нова точкова система, по-обективно класиране и разбира се вълнуващи битки.

През юни в Ротердам GLORY ще организира Гран При в полутежка категория. До момента се знаят имената на четирима от участниците. Сергей Маслобоев, Стефан Латеску, Богдан Стойка и Ибрахим Ел Буни са част от участниците в турнира. Евентуално и Бахрам Раджабзаде ще вземе участие.

В интервюто Зелазник обсъди подробно и победата на Рико Верхувен на Гран При в тежка категория, което се проведе миналия месец. Той похвали Верхувен за сърцето на неговия боец и го сравни с легендата Мохамед Али.

"Ударът със завъртане, който Леви Ригтерс вкара на Верхувен беше страхотен. Но възстановяването на Рико беше наистина впечатляващо. Мохамед Али имаше същото качество. Той никога не се предаваше, независимо колко трудна изглеждаше ситуацията. Това е, което прави истинския шампион.", сподели Зелазник.

Верхувен е на върха в GLORY вече близо 10 години и има 11 успешни защити на титлата.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес