Зареждане

Тайсън Фюри за Усик: Ще бъде блъснат от камион

Тайсън Фюри за Усик: Ще бъде блъснат от камион
Публикувано на: Май 10, 2024 в 18:00 ч
Тайсън Фюри е повече от готов за битката с Александър Усик и планира да го унищожи.

Двамата се изправят един срещу друг след по-малко от 10 дни в Рияд, Саудитска Арабия. Битката ще бъде за обединяване на поясите в тежка категория. За първи път от 20 години насам ще видим безспорен шампион в тази дивизия. "Циганския крал" държи титлата на WBC, a Усик притежава шампионските пояси на WBA, WBO, IBF и IBO.

Каквото и да стане в тази битка, то ще бъде последвано от реванш през октомври. Ако двамата си разменят победи, тогава ще има и трилогия. Фюри не иска да оставя нищо на случайността и се закани, че Усик ще бъде блъснат от камион на ринга: 

„Мисля, че всеки от нас е различен и всеки прави това, в което най-много вярва в този момент. Сега посвещавам цялата си енергия на тренировки, така че дори нямам време да правя нищо. Съпругата ми и аз всъщност не се виждаме. Просто спя, за да презаредя и след това се връщам във фитнеса. Дионтей Уайлдър определено беше най-трудният опонент в кариерата ми. 

Но това е най-голямата битка в кариерата ми с всичко, което е заложено на карта. Искам да унищожа Усик колкото е възможно повече. Ето защо сега не хабя излишна енергия. Искам да поддържам резервоара си пълен и ще го изпразня само на ринга срещу Усик. Този боксьор от средна категория ще усети какво е да бъдеш блъснат от камион.“, сподели Фюри.

Каква е вашата прогноза за битката ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес