Зареждане

Ислам Махачев е готов за Макс Холоуей, но има условие

Ислам Махачев е готов за Макс Холоуей, но има условие
Публикувано на: Април 26, 2024 в 08:00 ч
Ислам Махачев, шампионът на UFC в лека категория, не се интересува от битка с Макс Холоуей, който наскоро спечели битка в тази категория. Шампионът иска да се съсредоточи върху най-смислените си опоненти и вярва, че Холоуей трябва да победи някой друг в леката категория или да спечели колана в категория перо.

По време на UFC 300, което се проведе на 13/14 април в Лас Вегас, Холоуей се изправи срещу Джъстин Гейджи в лека категория. Залогът в тази битка беше коланът на BMF, специална титла за „Най-лошото копеле в ММА“, държана от Гейджи. Холоуей успя да нокаутира Гейджи в последната секунда и му взе титлата.

След събитието Холоуей дебютира в ранглистата на UFC в лека категория под номер девет и каза, че има много различни опции за следващите си битки. Той не изключи още битки в лека категория. Ислам Махачев в интервю за New York Post беше попитан за потенциален сблъсък с Холоуей. Ето какво каза дагестанеца:

"Ако победи няколко други момчета в моята категория, можем да се бием. Не искам да му давам шанс сега, защото имам претенденти, които трябва да победя. Сега ще се изправя срещу Дъстин и след това имаме Арман. 

Имам битки в моята категория, а Холоуей в неговата категория. Може би ако той победи Топурия и аз спечеля следващите си две битки, може би ще се изправим един срещу друг.", сподели Махачев.

Кой би победил в такава битка ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес