Зареждане

Треньорът на Махачев: Гейджи беше най-голяма заплаха! Ще бием Порие

Треньорът на Махачев: Гейджи беше най-голяма заплаха! Ще бием Порие
Публикувано на: Май 9, 2024 в 02:00 ч
Ислам Махачев ще се изправи срещу Дъстин Порие в следващата си защита на титлата. Това е противник, който Махачев познава много добре. Преди няколко години Хабиб Нурмагомедов се би с него и успя да го победи. Ислам му помагаше в подготовката и сега знае какво да очаква от Дъстин.

Двамата ще оглавят събитието UFC 302, което ще се проведе през юни в Ню Джърси. Хавиер Мендес, дългогодишен треньор на Махачев, вярва, че ще бият Порие, ако не направят груби греши. Мендес смята, че Джъстин Гейджи е бил най-голямата за дагестанеца.

Тази заплаха вече не е фактор, след като Гейджи загуби от Макс Холоуей. Сега Мендес и Махачев се фокусират върху Порие и очакват победа:

„Много хора ме питаха кой е най-голямата заплаха за Ислам в дивизията. И моето мнение е, че винаги е бил Джъстин Гейджи. Всички знаем каква е защитата му при тейкдаун и колко силни са неговите удари, включително ритниците. Джъстин падна от Макс Холоуей, така че можем да го премахнем от разговорите за титлата. 

Повече не трябва да се занимаваме с това. Не мисля, че ще го видим отново в борбата за титлата. Уважавам Порие като боец и определено не мога да кажа нито една лоша дума за него. Смятам, че ако не направим някои груби грешки, трябва да го победим.“, сподели Мендес, говорейки в канала си в YouTube.

Ще успее ли Махачев да бие Порие ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес