Зареждане

Хан Баба се доказа срещу 5-ма наведнъж! Готов е за бой с Еди Хол

Хан Баба се доказа срещу 5-ма наведнъж! Готов е за бой с Еди Хол
Публикувано на: Май 9, 2024 в 02:00 ч
Пакистанецът Хан Баба смята себе си за най-силния човек в света, което доказва не само в социалните си мрежи, но и на ринга.

Хан Баба е не само пакистанска знаменитост, но и световна знаменитост. Неговите тренировъчни видеоклипове обиколиха планетата и не убягнаха от вниманието на много силни хора, към които 'Пакистанския Хълк' не пести закани и критики.

„Счупих рекорда за мъртва тяга от 536 кг на Еди Хол. Никой от вас, които искате да бъдете силни мъже и културисти, не притежава такъв рекорд. Искате ли да се убедите сами ? Елате да ме видите! Дайте адреса и ще дойда при вас.“, обърна се той към конкурентите си.

Еди Хол е този, който беше съблазнен от играта на Хан и сега, след постоянни словесни разговори в интернет, двамата си уреждат боксов мач. Баба е сериозен в своите намерения и не спира да участва в развлекателни срещи по ринговете. Хан често участва в лигата WRG.

Всички бързо разбраха, че WRG е развлекателна организация, която подобно на американската WWE служи основно за забавление на хората. Хан Баба е повече актьор, отколкото силен човек или дори боец, но въпреки това той си създава име в света на шоубизнеса от 2019 година.

Той никога не е излизал от характера си нито за миг. На практика не знаем какво се крие под всички тези пластове дрехи, но затова пък той става все по-смел в изказванията си.

„Изпратих на Хан Баба моя трофей за най-силния човек в света, защото той счупи всичките ми рекорди и рекордите на много други. Надявам се да не ме унищожи на ринга така, както унищожи постиженията ми.“, каза Еди Хол.

Предстои да видим дали ще има среща между Хол и Баба на ринга.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес