Зареждане

Хан Баба се вихри в кеча

Хан Баба се вихри в кеча
Публикувано на: Април 6, 2024 в 08:00 ч
Хан Баба, който твърди, че е най-силният човек на планетата направи нов мач на ринга, в който очаквано не намери конкуренция.

Човекът, който оставя отпечатъци като динозавър с всяка своя стъпка, влезе в мач за титлата на кеч организацията Wrestling Revolution Global (WRG), в който беше натоварен със задачата да защитава шампионския пояс. Но тъй като никой не се състезава в неговата категория (уж 420 килограма), организацията компенсира този дефицит с по-голям брой противници.

„Разбирам, че е трудно да се намери подходящ съперник срещу най-силния човек на планетата. Исках Мартин Форд, исках Еди Хол, но накрая се сдобих с тези две закуски. Оценявам тяхната смелост, но те сами разбраха, че нямат шанс. Надявам се, че Еди Хол и другите гледат, защото поне могат да видят как биха се справили!”, избухна Хан след мача.

На този човек със сигурност не му липсва самочувствие, но трябва да се отбележи, че под тази огромна черупка най-вероятно е обикновен човек, чиято фигура е доста подобна на Саджад Гариби, т.е. "Иранският Хълк". Гариби беше известен с опита си в графични програми, в които той модифицира фигурата си, за да прилича на свръхчовешко същество.

Хан Баба, известен като "Пакистанският Хълк" няма нужда да използва Photoshop, той го е измислил по различен начин. И този костюм, който го прави невероятно масивен, му позволява да прави подобни уверени изявления, като тези, направени на пресконференцията след мача.

"Мога да вдигна 500 килограма мъртва тяга, което е много повече, отколкото всеки друг може да направи. Аз съм най-силният човек в света и бия всички възможни рекорди за сила. Радвам се, че дразня всички с това. Надявам се, че това ще даде кураж на другите да се противопоставят на мен!”, каза Баба.

Интересното е, че Хан Баба иска да дебютира и в бойните спортове. Предстои да видим как ще се развие кариерата му в кеча.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес