Зареждане

Хан Баба иска да дебютира в бойните спортове

Хан Баба иска да дебютира в бойните спортове
Публикувано на: Февруари 29, 2024 в 12:00 ч
Според собствените му думи Хан Баба е най-силният, а може би и най-тежкият човек на света.

Той все още не е намерил съперник на ринга, така че му е позволено да бълнува, както прави повече или по-малко всеки ден в социалните медии. Наскоро този гигант, произхождащ от Пакистан, направи видео, за да ни даде представа за неговия размер.

Местни готвачи му приготвиха специален деликатес под формата на 20-килограмово агне, което той изяде с лекота. Мощните нокти на масивния Хълк грабваха месото, а накрая на масата остана само празна чиния. Хан Баба скастри готвачите, защото не успяли да заситят глада му.

Хан Баба нямаше да бъде Хълк, ако впоследствие не разбива рекордите на конкурентите си. Той има в полезрението си всички силни мъже по света, които се осмеляват да се издигнат над нивото му. Такива неща са неприемливи за него.

Хан Баба твърди, че е бил рекордите на Еди Хол и дори е готов да се изправи срещу него на ринга.

„Всички знаете, че най-добрият и най-силен човек на планетата съм аз. Вдигнах над 500 килограма мъртва тяга и счупих рекорда на Еди Хол. Няма смисъл да се сравнява с мен, защото винаги остава втори. 

Искате да ми противоречите ? Отворен съм за лична среща, мач, състезание, всичко. Не мога да загубя. Когато намеря подходящ съперник на ринга, само ще се радвам.

 Засега срещу мен винаги трябваше да се изправят трима-четирима опоненти, за да съм поне донякъде равен с тях. Знам, че няма никой в света с моя размер, но ще се радвам да изчакам, ако случайно се появи такъв.“, каза Хан Баба.

Хан Баба твърди, че е стронгмен и тежи над 400 килограма.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес