Зареждане

Майкъл Чандлър: Аз не отглеждам черни деца, аз отглеждам деца!

Майкъл Чандлър: Аз не отглеждам черни деца, аз отглеждам деца!
Публикувано на: Април 25, 2024 в 16:00 ч
Бившият шампион на Bellator в лека категория Майкъл Чандлър наскоро сподели прозрения за отглеждането на двете си осиновени момчета.

Семейството на Чандлър се състои от съпругата му и две момчета, и двете от които бяха осиновени в последните няколко години. Чандлър говори, че иска да възпита тези момчета да бъдат почтени хора. Майкъл говори за степента, до която политиката на идентичност може да ни заслепи за факта, че всички сме човешки същества, живеещи на тази планета.

Той търпи критики и подигравки, защото и двете момчета са чернокожи. Ето какво има да каже Чандлър на критиците:

„Аз не отглеждам черни деца, аз отглеждам деца. Няма значение дали си черен или бял. Няма значение и от каква раса си. Трябва да бъдеш мъж и добър човек. Трябва да защитаваш безпомощните и да се застъпваш за тези, които се нуждаят от това. Да си добър няма нищо общо с цвета на кожата. Всичко е свързано с характера на човека. 

Вероятно не е отговор, който някои хора биха казали, че е важен, но натам е тръгнал светът. Живеем в свят, в който мислим, че най-важното нещо за нас е цветът на кожата ни, полът ни или политическата ни принадлежност.", сподели Чандлър в Шоуто на Шон Райън.

Чандлър ще се завърне на UFC 303 през юни, за да се бие с Конър Макгрегър в Лас Вегас.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес