Зареждане

Макгрегър разкрива, че избягва някои упражнения, след като е бил блъснат от кола преди двубоя с Чандлър

Макгрегър разкрива, че избягва някои упражнения, след като е бил блъснат от кола преди двубоя с Чандлър
Публикувано на: Май 8, 2024 в 18:00 ч
Конър Макгрегър трябваше да направи сериозни промени, докато се подготвя за първия си двубой от три години насам на UFC 303 това лято.

Легендарният шампион на UFC в две категории ще се изправи срещу Майкъл Чандлър на29 юни в T-Mobile Arena в Лас Вегас. Това ще бъде първото му излизане от UFC 264 насам, когато счупи крака си срещу Дъстин Поарие в разгорещен двубой.

Сега обаче нещата за Макгрегър са се променили, след като толкова дълго време е бил извън клетката. И една ключова част от тренировъчния му лагер ще бъде забележимо различна, тъй като той се отказа от едно основно упражнение след инцидент миналата година в Дъблин.

Конър Макгрегър признава, че блъскането от кола е променило тренировките му

През януари миналата година Макгрегър караше колело в подготовка за завръщането си в битката срещу Чандлър, която  беше потвърдена, въпреки че не беше определена дата. Но докато карал по пътя край Дъблин, един шофьор не го забелязал и минал направо през велосипеда му, изпращайки го във въздуха.

По някакъв начин звездата на UFC се отърва само с леки драскотини и след този факт сподели в социалните мрежи видео, на което се вижда как шофьорът го прибира у дома. Известно е, че по време на подготовката за последния си двубой с Поарие ирландецът всеки ден пътуваше с велосипед до и от тренировъчния лагер с фенове в Калифорния.



Но след инцидента миналата година Макгрегър не е тръгвал на път с колелото си. Тази сутрин той публикува в Инстаграм история, в която си спомня за катастрофата, с надпис "Все още не съм се върнал на колелото си след това".

На видеото се вижда как явно развълнуваният шофьор се извинява обилно на Макгрегър. Изглежда, че боецът се опитва да го успокои, тъй като го уверява, че всичко е наред, но отбелязва, че е "след като се е отървал на косъм" и че "можеше да е мъртъв".

След това се чува как Макгрегър приема да го закарат до вкъщи, тъй като "това колело е аут".След това той показва шофьора на зрителите и го представя, преди да каже пред камерата, че "не му е дошло времето, слава Богу".

Конър Макгрегър е фаворит да победи Майкъл Чандлър

През последните две години Чандлър седи извън строя, тъй като с нетърпение очаква битката с Макгрегър, която му е била обещана. Да се изправиш срещу суперзвезда от такъв калибър е възможност, която променя живота му, но мнозина смятат, че той е загубил време в преследване на неуловимия двубой.

Легендата на UFC Дан Харди пък смята, че Макгрегър е в ролята на водач с приближаването на двубоя, като отбелязва, че бившият шампион на Bellator не е на същото ниво по отношение на бойната интелигентност. В предаването The MMA Hour Харди заяви: "Майкъл Чандлър не е човекът, който беше в Bellator.

"Той беше предпазлив и подбираше ударите си. Ако играе играта, която правеше, да речем, срещу Сидни Аутлоу, където беше уравновесен, готов и чакаше да нанесе чистия удар, тогава този Чандлър може да победи всеки с тази скорост от целта и тази сила.

"Но напоследък той стана много по-безразсъден и това просто играе в играта на Конър Макгрегър. Макгрегър направи Хосе Алдо безразсъден и след това го наказа за това. 

"Чандлър идва безразсъдно, той идва за заплата и шоу. Той не мисли "добре, ще победя Конър Макгрегър и ще го направя по този конкретен начин". Той идва, за да се бие."

Конър Макгрегър обещава да счупи рекорда на UFC

По-голямата част от рекордите на UFC, когато става въпрос за генерирани приходи, се държат от Макгрегър, който е най-голямата звезда в историята на спорта. Той е оглавявал почти всяко от най-продаваните pay-per-view събития на промоцията.

А що се отнася до рекордите по брой на входните билети, за времето от последния му двубой в UFC 264 само едно събитие е попаднало в челната петица. Заглавието на UFC 299 на Шон О'Мали все още не се доближава до 17,7-те милиона долара, генерирани от единственото излизане на Макгрегър в "Медисън Скуеър Гардън" за UFC 205.

Сега ирландецът обещава да изведе промоцията на нова територия с чудовищни приходи от билети. В нов туит Макгрегър каза на феновете, че е на път да донесе "над 20 млн. долара входящи приходи за UFC."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес