Зареждане

Сблъсък на черни колани в Caged Steel 35: Мариус срещу Тонев

Сблъсък на черни колани в Caged Steel 35: Мариус срещу Тонев
Публикувано на: Май 8, 2024 в 09:26 ч
По веме на гостуването на английската ММА организация Caged Steel 35 в София ще се проведе един мега-сблъсък по правилата на събмишън граплнга (жиу-жицу без кимоно) на 18-ти май в зала "Христо Ботев".

В него двамата черни колани - Борис Тонев от България и Спас Мариус от Румъния - ще премерят сили при старта на бойната галавечер, която ще включва 12 битки по правилата на ММА, кикбокс, бокс, cage boxing и K1 xtreme.

Румънецът Спас Мариус е черен колан в бразилското жиу-жицу, като е четирикратен шампион на ADCC на Румъния. Той има златен медал и от издание на ADCC в България. Сред постиженията му на тепиха той държи сребърен медал на UWW Grappling World Championship и бронзов на UWW European, като междувременно е многократен медалист от състезания по жиу-жицу на IBJJF.


27-годишният Борис Тонев също ще покаже уменията си на черен колан - той е многократен шампион на състезания на ADCC в България, Румъния и Сърбия, както и покорява татамито на AJP в България, Турция и Сърбия. Сред множеството си успехи той има медали от IBJJF в Канада и Франция, както и е медалит от Grappling Industries в САЩ и Холандия.

Двамата ще бъдат първата среща от бойната галавечер, която ще се проведе на 18-ти май в столичната зала "Христо Ботев" от 19:30 часа.

Кулминацията на вечерта ще бъде първата битка на Руси Минев в София, който ще се изправи срещу ММА шампиона на Грузия, Руслан Болквадзе.

Вземи билети за Caged Steel 35 с -10% отстъпка с промокод "mmabg" от kupibileti.bg.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес