Зареждане

Джермъл Чарло е арестуван след като катастрофира с Ламборгинито си в Тексас

Джермъл Чарло е арестуван след като катастрофира с Ламборгинито си в Тексас
Публикувано на: Май 8, 2024 в 20:00 ч
Шампионът на WBC в средна категория Джермъл Чарло е бил арестуван след пътнотранспортно произшествие в понеделник в Пиърленд, Тексас, и е бил задържан по подозрение в три нарушения (шофиране в нетрезво състояние, бягство от полицай и напускане на мястото на катастрофата), съобщават медиите.

След като преди месеци беше отхвърлен като съперник на безспорния шампион в суперсредна категория Саул "Канело" Алварес, сега Чарло (33-0, 22 нокаута) възобнови кариерата си, която включваше само една защита на титлата за период от три години.

Чарло заяви пред репортери, че се е борил с депресия по време на прекъсването.

Братът близнак на Джермел Чарло - бившият безспорен шампион в средна категория - 33-годишният Джермел Чарло претегли над договореното тегло в средна категория, преди да победи Хосе Бенавидес младши. сединодушно решение на 25 ноември в Лас Вегас.

На фона на непрестанните призиви към WBC да отнеме пояса на Джърмал Чарло заради липса на активност, президентът на WBC Маурисио Сулайман твърдо държи Чарло да бъде шампион на неговата организация.

Съобщава се, че при катастрофата в понеделник Чарло е бил в червено Ламборгини, което се е сблъскало с друг автомобил. TMZ съобщи, че шофьорите са спорили и Чарло е напуснал мястото на инцидента с автомобила си, преди да бъде задържан на червен светофар на около два километра разстояние.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес