Зареждане

Джаред Каноние срещу Насурдин Имавов оглавява UFC Луисвил

Джаред Каноние срещу Насурдин Имавов оглавява UFC Луисвил
Публикувано на: Април 26, 2024 в 15:00 ч
Битката на класираните в средна категория ще бъде водеща за UFC Louisville, тъй като Джаред Каноние ще се изправи срещу Насурдин Имавов.

Каноние ще се изправи срещу Имавов в главното събитие на UFC Louisville, което ще се проведе на 8 юни в KFC Yum! Center в Луисвил, Кентъки.

Джаред Каноние спечели с решение над Марин Ветори през юни миналата година, за да удължи серията си от победи на две, тъй като преди това победи Шон Стрикланд с разделено решение. Каноние е класиран на четвърто място в средна категория и преди победната серия претърпя загуба с решение от Израел Адесаня за титлата в средна категория.

Каноние е 10-6 в UFC и има забележителни победи над Дерек Брънсън, Келвин Гастелъм, Андерсен Силва и Джак Хермансон. Това ще бъде шестото основно събитие на Каноние в UFC и в тези основни събития Каноние има баланс 4-1.

Насурдин Имавов (13-4 и един NC) е класиран на осмо място в средна категория и през февруари спечели с мнозинство над Роман Долидзе. Преди това той нямаше състезание срещу Крис Къртис и загуби решение от Шон Стрикланд. Имавов е 5-2 и един NC в UFC и има забележителни победи над Едмен Шабазян и Хоаким Бъкли. Това ще бъде третото основно събитие на Imavov в UFC и второто поредно, тъй като той е с баланс 1-1 в основните събития в UFC.

С Каноние срещу Имавов като основно събитие, UFC Louisville е както следва:

Джаред Каноние срещи Насурдин Имавов
Доминика Рейес срещу Дъстин Джакоби
Раул Росас срещу Рики Туркоа
Тиаго Моисес срещу Брад Катона
Пунахеле Сориано срещу Мигел Баеза
Едуардо Моура срещу Денис Гомес
Коди Стаман срещу Тейлър Лапилус
Джулиан Маркес срещу Зак Рийз
Пуджа Томар срещу Раян Аманада
Чарлз Радтке срещу Карлос Пратес
Бруно Ферейра срещу Дъстин Столцфус
Даниел Маркос срещу Джон Кастанеда
 Андреа Лий срещу Монтана Де Ла Роса

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес