Зареждане

Майк Тайсън: Храня се с месо от лосове и бизони

Майк Тайсън: Храня се с месо от лосове и бизони
Публикувано на: Април 27, 2024 в 16:00 ч
Дори на 57 години Майк Тайсън не оставя нищо на случайността.

Той знае, че здравословното хранене е в основата на всеки успех и това е особено вярно при подготовката за битка. Бившият най-млад шампион в тежка категория в цялата история започна да се променя след пенсионирането си през 2005 година.

Тялото му натежа, коремът му порасна, а самият той се отдаде на забавления. През 2010 г. обаче той постепенно въведе промяна в начина си на живот.
Към днешна дата Тайсън изглежда в много добра форма, докато се готви за завръщането си на ринга.

През юли той ще направи показно срещу Джейк Пол в Тексас. Тайсън разкри, че се хранил само със зеленчуци, но сега променил това, защото иска да придобие сила. Сега Майк разчита на месо от бизони и лосове:

„Спрях да ям всичко, което може да има майка или баща. Така че, ако си създаден от това, което наричаме майка или баща, тогава можеш да си сигурен, че няма да те изям. Ядох само зеленчуци и такива здравословни неща. 

Но с наближаването на връщането на ринга трябваше леко да го променя, защото исках тялото ми да придобие сила.  Така че започнах да ям месо от бизон или лос и се почувствах добре след това. Благодарение на спонсори и реклама вкъщи имам три хладилника, пълни с месо от лосове.“, сподели Тайсън.

Ще успее ли Тайсън да победи Пол ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес