Зареждане

Иржи Прохазка: Спирането на битката с Алекс Перейра беше преждевременно

Иржи Прохазка: Спирането на битката с Алекс Перейра беше преждевременно
Публикувано на: Април 26, 2024 в 02:00 ч
Иржи Прохазка все повече призовава за реванш с Алекс Перейра. Сега той привлича вниманието не само към позицията си в класацията, но и към противоречията около първата им битка.

Чешкият самурай даде много интервюта след победата му в UFC 300, включително едно с бившия шампион в средна категория Майкъл Биспинг. В неговия подкаст те обсъдиха заедно нов потенциален шанс за титла, за който Прохазка сега призовава много силно. Той има своите причини за това, които не се основават само на амбициите му за титлата.

След загубата от Алекс Перейра Прохазка призна, че спирането на битката от Марк Годард било правилно. Сега по всичко личи, че той е променил мнението си. Прохазка вярва, че Годард трябвало да му даде повече време, защото той знаел как да оцелява и да побеждава в трудни моменти:

„В момента, в който нашият дуел беше спрян от рефера Марк Годард, това беше правилното решение. Но когато гледах повторението няколко пъти и когато хората ме питаха за това, трябва да призная, че това беше преждевременно спиране. 

Ако ме познавате и ако го сравните сега с Джамал Хил, който се би с Перейра например, ще забележите, че на Джамал беше дадено много повече време да се възстанови. Аз знам как да оцелея в трудни времена. Знам как да се върна в мача и как да спечеля.“, каза Прохазка пред Майкъл Биспинг.

Съгласни ли сте с Прохазка ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес