Зареждане

От щаба на Едуардс очакват битка с Мохамед в UFC 304

От щаба на Едуардс очакват битка с Мохамед в UFC 304
Публикувано на: Април 26, 2024 в 20:00 ч
Официално все още не е известно кога и с кого Леон Едуардс, шампионът на UFC в полусредна категория, ще се бие в следващата си битка. Според неговия треньор, Леон ще се завърне в клетката по време на юлската UFC галавечер в Англия и най-вероятно ще се изправи срещу Белал Мохамед.

Белал се би с Леон Едуардс през март 2021 година. Битката беше обявена за несъстояла се, защото Едуардс бръкна в окото на Белал, след което той не можа да продължи битката. Сега двамата могат да се бият отново, за което Белал призовава от дълго време. 

Дейв Ловел, старши треньорът на Леон Едуардс, представи своето виждане за следващата битка на шампиона в интервю за talkSport.

"UFC ще имат събитие в Англия през юли и не се съмнявам, че Леон ще бъде на тази карта. За съжаление, по някаква причина той не можа да се състезава на UFC 300. Момчетата, които му предложиха, Шавкат, Хамзат, Ислам, не можаха да се бият, а ние бяхме готови. Така стоят нещата. В Англия, в Манчестър, има голяма група мюсюлмани, така че мисля, че съперник на Леон ще бъде Белал. Не е сигурно, но 99 процента ще бъде Белал.", сподели Ловел.

Ще успее ли Едуардс за защити титлата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес