Зареждане

Водеща обърка Дана Уайт с Джо Роугън в ужасяващ гаф в интервю

Водеща обърка Дана Уайт с Джо Роугън в ужасяващ гаф в интервю
Публикувано на: Март 28, 2024 в 07:29 ч
Очевидно не е толкова лесно да различиш президента на UFC Дана Уайт и Джо Роугън, колкото би могло да се предположи.

По-рано днес промоутърът се появи в подкаста на Сейдж Стийл. Бившата репортерка се прочу с това, че напусна ESPN през август миналата година след продължителна съдебна битка с компанията. Подобно на мнозина, тя бързо създаде подкаст и прецени, че Дана Уайт ще бъде чудесен гост. Въпреки обещанията си да не участва в повече подкасти, главният изпълнителен директор на UFC се появи.

Наскоро двамата проведоха дълга дискусия, която беше изпълнена с много акценти. В интервюто Дана Уайт за пореден път удари медиите, заявявайки, че подкастите са начинът за правене на новини и интервюта. Това беше добра дискусия до самия ѝ край. Взаключение Сейдж Стийл попита коя е най-голямата мечта на Джо Роугън?

Естествено, това изненада Дана Уайт, защото той не е Джо Роугън. Промоутърът не можа да не се пошегува с абсолютно сюрреалистичния момент. Стийл бързо се поправи, но Уайт не можеше да спре да се смее истерично на ситуацията. Особено като се има предвид, че бившата репортерка прекара близо 80 минути в интервюирането му, вярвайки може би, че той е Роугън.

За чест на Уайт, той бързо измести разговора и се пошегува по този повод. Главният изпълнителен директор на UFC добави, че всъщност е плешив много по-дълго от дългогодишния коментатор.


"Имам един последен въпрос: Каква е мечтата на Джо Роугън? Джо Роган, имам предвид Дана Уайт." Сейдж Стийл заяви в последните моменти на почти 90-минутния подкаст.

Уайт бързо отговори:

"Каква е мечтата на Джо Роган? Ти да не си мислиш, че аз съм Роган? Тя просто ме нарече шибания Джо Роугън? Мислеше, че съм шибания Джо Роугън? Бях плешив, преди Джо изобщо да е бил плешив... Току-що направих шибан двучасов подкаст, долетях тук от Вегас, а тя си помисли, че интервюира Джо Роган. Приключих."

В защита на Сейдж Стийл, Роугън и Уайт имат много общо, дори отвъд това, че са плешиви. Двамата са близки приятели и споделят и много сходни възгледи.  Уайт дори разкри, че когато Роугън е бил подложен на огромен обществен натиск през 2022 г., той е предложил да подаде оставка, за да спаси работата на коментатора, когато тя е била застрашена.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес