Зареждане

Сирил Ган тренира здраво за следващия си двубой

Сирил Ган тренира здраво за следващия си двубой
Публикувано на: Април 27, 2024 в 19:31 ч
На фона на слуховете за зашеметяващия двубой за завръщане на UFC 304 през юли бившият временен шампион в тежка категория Сирил Ган сподели нови кадри от тренировките за дългоочаквана среща с Том Аспинал.

Ган, настоящият номер две в ранглистата на претендентите в тежка категория, е извън октагона, откакто оглави UFC Fight Night Paris през септември миналата година, в първата си битка, откакто загуби в първия рунд с гилотинно задушаване от Джон Джоунс в битката за вакантната титла на двамата миналата година.

Той успя да се отърси от загубата с едностранна победа срещу общ враг, Сергей Спивак, френският фаворит, Ган спечели с TKO.

Спряган за завръщане при третото събитие на UFC в Париж през септември по-късно тази година, бившият временен носител на златото Сирил Ган също се така е вероятно да се завърне още през юли в Манчестър, в главното събитие на UFC 304 в битка за титлата срещу родения в Атертон Аспинал.

Въпреки слуховете за завръщането срещу британския любимец на феновете обаче, докладите сочат, че Ган вече е наложил вето върху идеята да се бие на картата в Манчестър в края на юли, поради ангажименти за заснемане на филм в рамките на ролята му в предстоящ филм. 

И в разгара на страстите и разговорите относно бойното му бъдеще, Ган сподели няколко нови тренировъчни кадъра, на които нанася удари заедно с дългогодишния си треньор Фернард Лопез в родната си Франция. 

 
Що се отнася до Аспинал, настоящият временен шампион в тежка категория потвърди включването си като част от платената карта UFC 304 през юли при завръщането си в Манчестър и открито приветства възможността за реванш срещу предишния си враг и вечен претендент Къртис Блейдс в опит да отмъсти за единственото си професионално поражение.

Бихте ли искали да видите Том Аспинал да се бие със Сирил Ган на UFC 304?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес