Зареждане

Бенейл Дариуш ще си вземе почивка от ММА

Бенейл Дариуш ще си вземе почивка от ММА
Публикувано на: Април 28, 2024 в 02:00 ч
Старши треньорът на Бенейл Дариуш Рафаел Кордейро заяви, че неговият подопечен няма да се върне скоро в oктагона заради щетите, които получи. Миналата година Дариуш направи две битки. Той загуби с нокаут от Чарлз Оливейра през юни, а през декември беше нокаутиран и от Арман Царукян.

Тези загуби спряха Дариуш по пътя към титлата в лека категория. Много фенове го призоваха да сложи край на кариерата си. Кордейро не е съгласен с тях и вярва, че това е неуважение към неговия боец. Сега Рафаел планира почивка за Дариуш, а след нея ще обмислят следващите си ходове:

„Бени имаше много трудна 2023 година. Той получи два нокаута и три нокдауна. Той беше съборен два пъти и веднъж нокаутиран във фитнеса, а след това Чарлз го победи с технически нокаут. След това се би с Арман и беше нокаутиран. Той имаше пет наранявания на главата в рамките на една година. Бени е младо момче и го помолих да изчака малко. Притеснявам се за него не като треньор, а като баща. 

Той е мое дете и не е нужно да го подлагам на изпитание точно сега. Бени спечели осем и загуби две от последните си 10 битки. Някои хора искат той да се пенсионира. Това е абсурдно. Това е неуважение към неговата история. Засега ще се съсредоточим върху здравето му. Трябва да анализираме онези битки, които ще имат смисъл за него, когато се възстанови физически. Искам да се тревожи малко и за здравето си.“, каза Кордейро.

Трябва ли Дариуш да се пенсионира ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес