Зареждане

Рафаел Кордейро: Не отписвайте Майк Тайсън в битката с Джейк Пол

Рафаел Кордейро: Не отписвайте Майк Тайсън в битката с Джейк Пол
Публикувано на: Март 11, 2024 в 12:00 ч
Завръщане на ринга на 58 години срещу млад и гладен опонент, който тренира без прекъсване през последните няколко години ? Това не може да свърши добре.

Майк Тайсън винаги е бил луд и на старите си колене реши да тръгне на една последна самоубийствена мисия. В средата на лятото той ще излиза с човек, който много хора все още смятат просто за ютубър. Но зад този етикет стои човек, който работи упорито всеки ден и това също е под зоркия поглед на най-добрият отбор.

Тайсън ще се изправи срещу Джейк Пол през юли в Тексас на стадион AT&T в Арлингтън. Мнозинството вярва, че Пол е фаворит заради младостта си. Рафаел Кордейро, треньор на Тайсън, призова да не отписваме легендата в този боксов мач.

„Джейк е страхотно младо момче. Можеше да се радва на живота, ако искаше, но избра пътя на труда и самоотречението. Това пътуване не е за всеки и той заслужава уважение за това. Знаем, че няма да се изправим срещу всеки човек на ринга. 

Ще се изправим срещу редовен противник, който има известен опит. Toй е заобиколен само от най-добрите треньори и спаринг партньори. Знаем също, че свирепостта може да работи в негова полза, но мога да кажа за себе си, че Тайсън все още е много пъргав за възрастта си.

 Със сигурност не бих го отписал, въпреки че разбирам защо коефициентите на хартия са срещу нас.“, каза Кордейро.

Много чуждестранни букмейкъри са пуснали коефициентите си. Те дават 1.20 за Джейк и 5.00 за Тайсън, който е с 31 години по-възрастен от противника си и само преди 1 година имаше проблем с гърба, което му пречеше да ходи нормално.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес