Зареждане

Конър вече е съсобственик на Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC)

Конър вече е съсобственик на Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC)
Публикувано на: Април 28, 2024 в 09:58 ч
Конър Макгрегър вече е съсобственик на Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC). 

В събота ирландската мегазвезда разкри, че ще направи "мегасъобщение" по време на излъчването на BKFC KnuckleMania IV на живо. Появиха се спекулации, че Макгрегър ще обяви партньорство между бойната група за бокс с голи ръце и популярната му марка ирландско уиски Proper No. 12.

Вместо това се получи нещо много по-интригуващо .


Макгрегър разкри, че компанията му McGregor Sports & Entertainment вече е съсобственик на Bare Knuckle Fighting Championship. Какво точно означава това за BKFC или за бъдещето му с UFC, не е сигурно.

В момента Макгрегър се подготвя за дългоочакваното си завръщане в октагона на 29 юли по време на тазгодишната Международна бойна седмица в Лас Вегас. Бившият носител на две титли в две дивизии ще застане начело на UFC 303 срещу бившия шампион на Bellator MMA Майкъл Чандлър.

Това ще бъде първото му състезание, откакто получи контузия на крака по време на трилогията си с Дъстин Поарие през юли 2021 г. 

Въпреки че беше извън ринга за близо три години, Макгрегър остана в центъра на вниманието по различни причини. Преди почти една година на днешния ден Макгрегър влезе в ринга на BKFC по време на събитие на промоцията в Денвър, Колорадо, и се изправи лице в лице с най-голямата звезда на промоцията, "Платинения" Майк Пери

Преди това промоцията обяви и партньорство с марката Forged Irish Stout на Макгрегър.

Какво мислите за шокиращото изявление на Макгрегър и за бъдещето на Bare Knuckle Fighting Championship?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес