Зареждане

Зубайра Тухугов: UFC могат да те уволнят, ако нямаш виза

Зубайра Тухугов: UFC могат да те уволнят, ако нямаш виза
Публикувано на: Април 28, 2024 в 10:00 ч
Бившият UFC боец Зубайра Тухугов говори за уволнението си от най-престижната организация в света.

По време на кариерата си в UFC Тухугов се би в девет битки, като спечели пет победи и претърпя три поражения. Един мач с негово участие завърши наравно. В последния си двубой, който се проведе през февруари 2023 г. в UFC 284, Тухугов загуби с разделено съдийско решение от Елвис Бренър.

В края на същия месец Тухугов беше освободен от UFC и вече 1 година е без работа. През 2016 година той се провали на допинг тест и беше наказан за 2 години от USADA. Зубайра се биеше в категория перо, но се провали на кантара, след което го принудиха да се качи в лека категория.

В новата си категория той отново се провали на кантара, което е вбесило UFC. Ето какви са причините да го освободят:

„Омръзна им да ми дават битки на различни места по света. Дълго време съм без виза. Организираха ми битки на различни места и всеки път ми казваха: „Реши проблема с визата. Ако не го решите, можем да прекратим договора. 
Втората причина е, че се провалих на кантара два пъти подред. Най-голямата причина беше, когато се преместих в лека категория, но и там се провалих на кантара. UFC бяха много обидени от мен.“, каза Тухугов в интервю за канала на Асланбек Бадаев в YouTube.

Тухугов направи 9 битки в UFC, но не с тях стана известен, а с това,че скочи на бой на Конър Макгрегър след битката с Хабиб Нурмагомедов.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес