Зареждане

Къртис Блейдс е готов за реванш с Том Аспинал

Къртис Блейдс е готов за реванш с Том Аспинал
Публикувано на: Април 28, 2024 в 02:00 ч
Топ американският UFC боец в Къртис Блейдс коментира евентуален реванш с временния шампион на UFC в тежка категория Том Аспинал.

"Razor" е готов за реванш с англичанина и не се интересува от локациятa на битката. Наскоро стана ясно, че UFC отиват в Манчестър през юли. Там ще се проведе събитието UFC 304. Том вече потвърди, че ще се бие на това събитие, но не разкри името на своя съперник.

Аспинал и Блейд се биха преди 2 години в Лондон. Тогава Блейдс спечели с технически нокаут, след като Том се контузи. Реванш между тях има смисъл и Къртис се готви за такъв, но не е сигурен, че ще се случи:

„Би било страхотно да се бием с Том. Вярвам ли, че това има смисъл ? Да, но това не означава, че ще се случи. Всичко, което мога да направя, е да съм готов. Не разбирам защо хората се занимават много с това къде ще се проведе битката. Когато стъпите в октагона, местоположението няма значение. Ще означава ли нещо, че ме освиркват ? Не ме интересува дали ме освиркват. Ще се бия навсякъде.“, каза Къртис Блейдес, цитиран от Yahoo Sports.

Трябва ли да има реванш между двамата ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес