Зареждане

Богдан Гусков нокаутира Райън Спан във втория рунд

Богдан Гусков нокаутира Райън Спан във втория рунд
Публикувано на: Април 28, 2024 в 05:11 ч
Богдан Гусков продължи да побеждава в UFC.

31-годишният боец от Узбекистан се изправи срещу Райън Спан в бой от полутежка категория. Двубоят им беше подглавна битка на събитието UFC Vegas 91, което се проведе в Лас Вегас. Богдан успя да го победи с нокаут във втория рунд и така записа 2-ра поредна победа под банера на UFC.

Богдан имаше трудно начало на битката. Спан се опита да избегне размените в изправено положение с мощния Гусков, като използва своята борба и се бореше с него срещу оградата. По време на една от своите атаки Спан вкара ритник в слабините на своя съперник и битката беше прекъсната. Когато двамата бяха върнати към битката, Спан нанесе втори ритник в слабините на Гусков.

За негов късмет не бяха взети точки в резултат на нарушенията. Спан в крайна сметка свали Гусков на земята, където атакува с удари и опит за задушаване, но защитата на Гусков издържа. Във втория рунд битката се проведе в стойка, което беше в полза на Гусков. Той доминираше над Спан и успя да го разклати с тежък ъперкът.

Богдан се нахвърли на своя съперник, който падна на земята. Хърб Дийн се намеси, за да спаси Спан, който отнесе тежки попадения. Така битката приключи в четвъртата минута на втория рунд. С тази победа Богдан записа 2-ра поредна победа в UFC и 16-та в кариерата си. Спан от своя страна навлезе в серия от 3 поредни загуби.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес