Зареждане

Иржи Прохазка: Интересувам се само от битка за титлата

Иржи Прохазка: Интересувам се само от битка за титлата
Публикувано на: Април 19, 2024 в 20:00 ч
Иржи Прохазка не се интересува от битка с Джамал Хил след UFC 300. Чехът вярва, че след победата срещу Александър Ракич, той ще се бие за шампионския пояс на UFC в полутежка категория. Прохазка се завърна в игра на юбилейната галавечер UFC 300 миналия уикенд в Лас Вегас. 

Съперник на чешкия самурай беше Александър Ракич, който се справяше страхотно в битката с чеха. Иржи оцеля при атаките му и накрая го нокаутира във втория рунд на битката. След събитието Джамал го предизвика, но Прохазка не се интересува. В същата вечер Хил загуби от Алекс Перейра.

"Po Atan" защити титлата с нокаут над Хил. В края на миналата година Алекс грабна златото след нокаут над Перейра. Магомед Анкалаев предизвика Алекс на битка, но Прохазка вярва, че той ще бъде следващ за златото. Ето какво каза Иржи пред Ариел Хелуани:

"Много бих искал да се бия за шампионската титла сега, особено след случилото се в Ню Йорк. Сега моите мениджъри работят точно върху това. Точно това искам. Трябва да се вземе предвид моята победа в Лас Вегас. Сигурен съм, че следващата битка ще бъде за шампионския пояс.", сподели Прохазка.

Трябва ли Прохазка да изпревари Магомед Анкалаев ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес