Зареждане

Топурия към Холоуей: Приготви си възглавницата!

Топурия към Холоуей: Приготви си възглавницата!
Публикувано на: Май 2, 2024 в 18:00 ч
Настоящият носител на титлата в категория перо на UFC, испано-грузинският боец Илия Топурия, се обърна към популярния хаваец Макс Холоуей.

Илия отрече да е отказвал реванш с Александър Волкановски и изяви готовност за Холоуей. "El Matador" вярва, че ще успее да нокаутира хаваеца, който наскоро спечели BMF титлата. Макс успя да нокаутира Джъстин Гейджи и сега е на вълната на славата. Нека ви напомним, че в последния си двубой, който се проведе на 18 февруари на UFC 298, Илия Топурия победи Волкановски.

Сега той е готов за първа защита на титлата и иска да бъде срещу Холоуей. Наскоро Алекс сподели, че Макс ще победи Илия, който явно не е съгласен. В социалните мрежи Топурия пусна снимка от нокаута над Волкановски и предупреди Макс да си приготви възглавницата, защото и той ще бъде нокаутиран:

„Никога не съм отказвал реванш с Алекс, защото UFC не са ми предлагали тази битка. Както съм казвал много пъти, аз ще бъда първият, който нокаутира Холоуей. Нека бъдем кратки. Макс, искаш ли да се биеш ? Ако е да, тогава няма какво повече да обсъждаме. Остави колана и си приготви възглавницата.“, написа Топурия в социалните мрежи.

Ще успее ли Топурия да бие Холоуей ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес