Зареждане

Арабите искат Уайлдър да се бие с Джаред Андерсън през август

Арабите искат Уайлдър да се бие с Джаред Андерсън през август
Публикувано на: Май 2, 2024 в 02:00 ч
Арабите вече са планирали бъдещето на Дионтей Уайдлър през 2024 година.

През юни Уайлдър ще се изправи срещу Жан Жилей в бой от тежка категория, който ще се проведе в Рияд, Саудитска Арабия. Турки Алалших разкри, че иска "Bronze Bomber" да се завърне през август, за да се бие с Джаред Андерсън. Алалших иска битката да бъде включена към картата на боксовата галавечер между Терънс Крауфорд и Исраил Мадримов.

Ако Дионтей победи Жан и няма получени щети, то тогава арабите го искат срещу Андерсън. Това ще бъде рискова битка за Дионтей, защото Андерсън е непобеден и доста по-млад от него. Уайлдър е с рекорд 43-3-1 в бокса и е на 38 години. В своята последна битка той загуби от Джоузеф Паркър през декември 2023 година. Уайдлър печели 42 пъти с нокаут.

Андерсън е с рекорд 17-0 в бокса и печели 15 пъти с нокаут. В своята последна битка той победи Рияд Мерхи в средата на миналия месец. Като аматьор Джаред спечели Националния шампионат на САЩ през 2017 г. и 2018 година. Андерсън е на 24 години и мнозина гледат на него като на следващата голяма звезда в тежка категория.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес