Зареждане

Робърт Уитакър: Хамзат Чимаев не е готов за моите умения

Робърт Уитакър: Хамзат Чимаев не е готов за моите умения
Публикувано на: Май 2, 2024 в 10:00 ч
Робърт Уитакър вярва, че Хамзат Чимаев не е готов за неговите умения.

Битката между двамата ще оглави събитието UFC on ABC 6, което ще се проведе на 22-ри юни в Рияд, Саудитска Арабия. Двубоят ще е в средна категория и ще бъде 5 рунда. Букмейкърите обявиха Чимаев за фаворит, което е разбираемо, защото той е непобеден и арабите ще дерат гърла в негова подкрепа.

Уитакър отива на вражеска територия и вярва, че може да победи. Той няма да се бори с Чимаев, но и няма да се страхува от неговата борба. Ето какво сподели Роб, който е бивш шампион в категорията:

"Вярвам, че ще стане така, както във всяка моя битка. Ще вляза там и ще си наложа стила над него. Ще видим как той ще се приспособи към моята игра. Вярвам, че той не е готов за моите умения. Победата е сигурна, ако не му позволявам да полза силните си страни. Не трябва да се боря с него, но и не трябва да се страхувам от борбата му. Вече съм показвал, че мога да се боря с най-добрите в света. 

Ще вляза там и ще си играя моята игра в стойка. Ще видим как ще се развият нещата. Битката ще е 5-рундова, а аз съм бил в много такива. Аз съм боец, който не се отказва. Ще видим как ще се развие самата битка. Цял живот участвам в граплинг. Знам, че той е опасен боец. Много съм уверен в моите способности. Дори и да е само борба и джиу-джицу, вярвам, че  мога да отстоявам себе си, както и да победя.", сподели Уитакър.

Каква е вашата прогноза ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес