Зареждане

Волкановски: Мога да бия Топурия! Холоуей също ще го победи

Волкановски: Мога да бия Топурия! Холоуей също ще го победи
Публикувано на: Май 2, 2024 в 08:00 ч
Александър Волкановски отрича да му е предлагано да се бие с Илия Топурия в Пърт на UFC 305 през август. Александър планира да изчака поне до октомври, преди да иска да си върне колана в категория перо на UFC. Наскоро се появи информация, че Илия отказал реванш с Волкановски, но сега бившият шампион опроверга тези твъредния.

Волкановски се е отдал на почивка и не планира завръщане преди октомври. Това значи, че той няма да е следващ съперник на Топурия. Вероятно Макс Холоуей ще получи шанс да си върне титлата, която Волкановски му отне, а след това сдаде в битката с грузинеца.

"The Great" вярва, че може да победи Топурия, който не бил чак толкова добър. Алекс смята, че Холоуей също може да бие Илия и съжалява, че Макс вероятно ще го изпревари в битката за титлата:

„Знам, че мога да свърша много по-добра работа. Не водих моята битка, а той се възползва от това. Поздравявам го, но знам, че мога да изляза там и да направя битката да изглежда лесна. Също така вярвам, че Макс може да излезе и да направи тази битка да изглежда лесна. Топурия е много опасен, страхотен боец. Но не мисля, че е толкова добър, колкото си мисли. 

Разбира се, той ме нокаутира, нали ? Не мога да кажа много, така че трябва да го покажа на всички. Знам, че и аз мога да го направя. И също така съм доста уверен, че Макс също може, поради което не искам той да се бие с Топурия преди мен.”, сподели Волкановски за Main Event TV.

Ще успее ли Волкановски да си върне титлата ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес