Зареждане

Антъни Смит за Алекс Перейра: Не знам как продължава да печели

Антъни Смит за Алекс Перейра: Не знам как продължава да печели
Публикувано на: Май 2, 2024 в 02:00 ч
Антъни "Лъвското сърце" Смит премина от ролята на боец към роля на анализатор през последните дни. Той продължава да се чуди как Алекс Перейра продължава да печели в ММА, въпреки че е добър само в стойка. Впечатляващо е, че Перейра успя да стане шампион в средна категория, а след това спечели титлата и в полутежка категория. 

Не отне много време на всички да разберат, че Перейра е невероятен боец, на когото все още не му се е налагало да включва никаква борба в битките си. Всеобщото мнение е, че този бразилец ще има най-големите си проблеми в играта на земята, но все още никой не е успял да го атакува на земята.

Не е нужно човек да е гений, за да анализира Перейра, но Смит е друга забележителна личност, която го посочи. "Po Atan" е късметлия, ако можем да го наречем такъв. Той има голям късмет, че има абсолютен минимум от борци в полутежка и средна категория. Антъни твърди, че Алекс е средняк в ММА, но пък отличник в играта в стойка.

Той продължава да се чуди как Перейра продължава да печели, въпреки че всички знаят какво да очакват в битката с него:

„Честно казано, наистина съм изненадан, че Алекс Перейра продължава да печели. Изобщо няма смисъл за мен, защото той е много едноизмерен боец. Все още никой не успява да се възползва от слабостите му. Това със сигурност не омаловажава качествата му, защото той е изключителен боец в стойка, но някак си ми се струва, че това е единственото, в което е отличен. В останалото е поне среден. Казвам как го виждам като анализатор на мачове. Според мен Алекс далеч не е сложен боец.“, каза Смит.

Как така Перейра продължава да печели, след като е добър само в стойка. Вие как мислите ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес